• G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem
  • G4 Bisztró és étterem

G4 Bisztró és étterem

Budapest, V.

2010

Belsőépítészet:
moooxdesign studio

A bisztrónak a Garibaldi utcában meghúzódó, hajdan bankszékháznak tervezett, felújított épület ad otthont. A megrendelők hangulatban egy a mai kornak megfelelően modern, vagányabb elemekkel megspékelt éttermet álmodtak meg. Az elegancia mellett a másik fő szempont az otthonosság, a melegség érzetének keltése volt. Ez a kettősség a szín és az anyaghasználatban is visszaköszön. Az anyagok között megtalálható a metál hatású titanium szövet, a fa, a fém és az üveg. A fém és a fa nehézségét, tömörségét egy-egy design szék áttetszősége ellensúlyozza.
A bisztró további pikantériája, hogy a szabályos ötszög, mint forma szinte mindenhol visszatérő motívum.
A bisztróból kicsit kitekintve, az étterem mellett közvetlenül egy iroda is kialakításra került, amely korábban a tervezőcsapat székhelye volt. Az étteremhez és az irodához egy harmadik helység is közvetlenül kapcsolódik, mely, rendezvény helyszínkét is funkcionál.

basix